Kategóriák / Redőny / Alumínium redőny

Alumínium redőny

Külső tokos alumínium redőny

A külső tokos redőnyök tekintetében a korszerű megoldást kedvelőknek ajánljuk ezt az alumíniumból készült  redőnytípust. A műanyag redőnynél már erősebb szerkezeti elemekkel rendelkező redőny több olyan funkcióval rendelkezik ami az otthona komfortját képes emelni.

A redőny tok itt már teljesen korrózióálló alumínium, mely gyári festéssel rendelkezik. A tok és palást jó minőségű alapanyagokból készülnek, így nem színeződnek el és az élettartam is igen magas. Csapágyas fém tengelyen működteti a gyárilag festett alumínium redőnyléceket. Fontos elmondani, hogy a redőnylécek belseje minden esetben poliuretán habbal vannak kitöltve a hő és hangszigetelés fokozása érdekében. Természetesen ez a kitöltés a léc stabilitását még fokozza. A záróléc itt is alumínium, mint az új típusú redőny esetében. A redőnyház felár ellenében kérhető íves tokkal is.

Külső tokos alumínium redőny

A redőny lefutó lába itt is 53*22 mm, de itt már alap esetben is alumíniumból van készítve.

Plusz funkciója a műanyag redőnynek, hogy a redőny ár tartalmazza a külső feltolás gátló rendszert is. Ez a lakás biztonságtechnikai védelmét is segíti a külső behatolás elleni. A lécek oldal irányú elmozgásra is ki van szabályozva és a működést a lécek végére szerelt arriterek biztosítják. A redőnyt rejtett ütközővel látják el.

Az alumínium külső tokos redőny ára: 14 000 Ft/m2

Alumínium redőny feltolás elleni védelemmel

Külső tokos alumínium redőny - szúnyoghálóval

Az alumínium redőnyt is lehet szúnyoghálóval kombinálva megvásárolni. Ebben az esetben is kézi mozgatással bír a szúnyogháló és a termék UV stabil és fémszálas. A kombi alu redőny esetében is a háló a redőnydoboz belső oldalán helyezkedik el. A szúnyogháló minden esetben fentről lefele mozgatható és alsó állapotban egy alumínium akasztósínnel rögzíthető.

A kombi alumínium redőny ára: 17000 Ft/m2

Külső tokos alumínium kombi redőny

Vakolható tokos alumínium redőny

Az alumínium vakolható külső tokos redőnyrendszernél a beépített tokrendszer utólagosan elvakolásra kerül így a vakolás után redőny már nem látható. Az esetlegesen felmerülő javítási műveletek a szervizfedél eltávolításával végezhetők el. A vakolható tokrendszer kombinálható beépített szúnyoghálóval is.

A vakolható tokos alumínium redőny ára: 15 000 Ft/m2, míg a kombi redőny ára: 19 000 Ft/m2

Alumínium kombi redőny vakolható tokkal

Ráépítő tokos alumínium redőny

Ráépítő tokos redőnyöket a nyílászárókkal együtt építjük be. A nyílászáróra történő redőnyráépítést egy speciális klipsz biztosítja. Ez a kohézió mind a redőny, mind az ablak számára további merevítést, statikai erősítést jelent.

Ez a típus is - mint szinte minden redőny - kérhető beépített szúnyoghálóval.

A ráépítő tokos alumínium redőny ára: Ajánlatkérés!

A ráépítő tokos alumínium kombi redőny ára: Ajánlatkérés!

Ráépítő tokos szigetelt alumínium redőny

Minden jog fenntartva! Az oldal tartalmát másolni csak a cégünk hozzájárulásával szabad!

Pallasz Enteriőr

 

 

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.