Szaküzleteink

Budapest - X. kerület


Budapest - X. kerületi elérhetőség

ÜzletvezetőNatovicz András - Cseke Zsolt

Cím1106 Budapest, Jászberényi út 29.

TelefonNatovicz András - 06 30 697 35 48

MobilCseke Zsolt - 06 30 998 1632

E-mailinfo@pallasz.hu | x@pallasz.hu

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek9:00 - 17:00

SzombatZárva

VasárnapZárva

Megrendelés esetén az alábbi településekre szállítunk

Békéscsaba


Igény esetén frissen vásárolt nyílászárójának beépítését is vállaljuk!

Békéscsabai elérhetőség

ÜzletvezetőSzél Attila

Cím5600 Békéscsaba, Orosházi út 39.

Mobil06 70 335 5771

E-mailbekescsaba@pallasz.hu

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek9.00-17.00

Szombat9.00-12.00

VasárnapZárva

MŰANYAG ABLAK BÉKÉSCSABA

MŰANYAG ABLAK ÉS AJTÓ BÉKÉSCSABÁN |  

Szaküzlettel nem, de Békés megyei kötődéssel rendelkezik a Pallasz Enteriőr nyílászáró szaküzlet. Ez pedig azt jelenti, hogy a Kömmerling Futur 70 és a Kömmerling MD88 profilból készült műanyag ablakokat a lehető legjobb áron szeretnénk Önnek a figyelmébe ajánlani!

A valódi német alapanyagból készült Kömmerling ablakok, minőségben a piacon a vezető szerepet töltik be. Ezt a piacvezető terméket ajánljuk az Ön figyelmébe, roppant kedvező áron!

PANEL ABLAK BÉKÉCSABA

PANEL ABLAK VAGY BÉRHÁZ |  

Köznyelven sokan a bérház kifejezést használják a 60-as vagy a 70-es években épült panel épületekre. Egy közös van bennük, hogy az ablakok elöregedtek már! Ablakcserére tehát szükség van és nem mindegy, hogy milyen ablakot választanak ilyenkor!

Panel ablakok esetében a Kömmerling Futur 70 profilt javasoljuk. Az ablakokat nem csak forgalmazzuk, hanem be is szereljük, ezért várjuk kedves megrendelésüket!

ABLAKCSERE BÉKÉSCSABA

IGYÉNY ESETÉN AZ ABLAKOKAT BESZERELJÜK |  

Békéscsabán és a környező településeken a beépítést is vállaljuk! Minden szerkezetet kibontunk és helyükre minőségi ablakot építünk be! Igény esetén a bontás utáni helyreállítást is vállaljuk!

ABLAKSZÁLLÍTÁS BÉKÉSCSABA

KISZÁLLÍTÁS MINDEN HÉTEN |  

Műanyag ablakokat Békéscsabára hetente szállítunk, így az Ön által megrendelt fehér ablakok akár 11 munkanap alatt megérkeznek! Színes, alakos vagy íves ablakokat is gyors határidővel szállítunk Békés megyébe.

Gyula


Igény esetén frissen vásárolt nyílászárójának beépítését is vállaljuk!

Gyulai elérhetőség

CímGyula

Mobil30/998-1632 (Cseke Zsolt szakértő)

E-mailinfo@pallasz.hu

Kecskemét


Kecskeméti elérhetőség

CímKecskemét

Mobil30/998-1632

E-mailinfo@pallasz.hu

MŰANYAG ABLAK KECSKEMÉT

ŐRÜLT JÓ ÁRON A KÖMMERLING MŰANYAG ABLAK KECSKEMÉTEN |  

Kecskeméti ablakértékesítésünk töretlen. Folyamatosan szállítunk ablakokat, ajtókat Kecskemétre beépítéssel vagy beépítés nélkül is garanciával. Az ablakok kiváló aminőségéről árulkodik, hogy igazoltan német alapanyagból készült Kömmerling Futur 70 vagy Kömmerling MD88 ablakokat forgalmazunk. A műanyag ablakokat igény esetén természetesen be is építjük!

Szaküzlettel nem rendelkezünk, de ez nem akadálya a folyamatos értékesítésnek, legyen szó családi házról, lakásról, panel épületről vagy üzlethelyiségről.

PANEL ABLAKCSERE KECSKEMÉT

KECSKEMÉTI PANEL LAKÁSOK ABLAKCSERÉJE |  

Panel ablakokat vagy társasházi ablakokat folyamatosan cserélünk, hogy a lakótér komfortosabbá váljon. A panel ablakokat a Kömmerling Futur 70 ablakcsaláddal érdemes kivitelezni, ahol az üveg szigetelési értéke 1.0 W/m2K. Más néven 1.0 K-val rendelkezik! Természetesen a háromrétegű üvegezést sem szabad elvetni, ha a panel épület vagy a társasház külső falazata megfelelően van szigetelve!

MŰANYAG ABLAK AKCIÓ KECSKEMÉT

AKCIÓS MŰANYAG ABLAK VAGY JÓ ÁRON ABLAKOT |  

Véleményem szerint Önnek teljesen mindegy, hogy hívják ugyan azt a fogalmat! Lehet, hogy tud akciósan venni ablakot 40 000 Ft-ért valahol, nálunk pedig jó áron 36 000 Ft-ért! Akkor pedig teljesen mindegy ki, hogy nevezi azt a bizonyos kedvezményt! Lényeg, hogy remek áron vásároljon jó minőségű műanyag ablakot!

Nyíregyháza


Igény esetén frissen vásárolt nyílászárójának beépítését is vállaljuk!

Nyíregyházai elérhetőség

CímNyíregyháza

Mobil30/998-1632

E-mailinfo@pallasz.hu

MŰANYAG ABLAK NYÍREGYHÁZA

MIÉRT VENNE MŰANYAG ABLAKOT, HA KÖMMERLINGET IS VEHET |  

Ha nem tudja, hogy milyen műanyag ablakot vásároljon, abban az esetben javasoljuk, hogy keressen fel bennünket és segítünk a döntése meghozatalában! A Kömmerling Futur 70 és Kömmerling MD88 profilból gyártott műanyag nyílászárók nem "csupán" Németországban, da hazánkban is vezető szerepet töltenek be.

Műanyag ablak vásárlásnál a hőszigetelési értékeket vegye figyelembe és ne a kamrákat! Minőségi ötkamrás ablak ugyan azt a hőszigetelési értéket tudja biztosítani, mint egy 80 mm alatti ál hatkamrás ablak. Valódi hatkamrás műanyag ablak csak 80 mm beépítési mélység felett létezik!

PANEL ABLAKCSERE NYÍREGYHÁZÁN

MINDEN PANELRE VAN ABLAKMEGOLDÁS MŰANYAGBÓL |  

Aki ma ablakcserében gondolkodik, annak érdemes ajánlatot kérni tőlünk. Nem csak forgalmazzuk Nyíregyházán a műanyag nyílászárókat, de be is építjük azokat! Panelre szakosodott Kömmerling Futur ablakokat nem csupán minőségük miatt kedvelik a vásárlók, hanem érdekük, hogy kedvező áron is jussanak műanyag ablakhoz! Nos, ebben is nagyon jó a Kömmerling!

Műanyag ablakokat és ajtókat Nyíregyházára kéthetente szállítunk és igény esetén építünk be! Amennyiben a beépítési szolgáltatást is igénybe szeretné venni, keressen bennünket bizalommal!

MŰANYAG ABLAK AKCIÓ NYÍREGYHÁZA

MINDENKI SZERET MŰANYAG BALAKOT AKCIÓSAN VÁSÁROLNI |  

Ezzel szemben mi nem adunk akcióban semmit Önnek! Nincs rá szükségünk és Önnek sem! Azért, mert nem jó, hanem őrült jó áron kínáljuk az ablakainkat Önnek!

Az akciós ablak egy "Hurrá vásároljon most nálam szlogen" és nincs tartalom benne! Ön vásárolhat valahol 65 000 Ft-ért akciós ablakot, nálunk pedig 58 000 Ft-ért jó áron! Akkor meg nem mindegy, hogy hívjuk azt a bizonyos fogalmat! Kérjen ajánlatot tőlünk és várjuk szíves megrendelésüket!

MŰANYAG ABLAK BEÉPÍTÉSSEL NYÍREGYHÁZA

BEÉPÍTJÜK A MEGVÁSROLT ABLAKOKAT |  

Nyíregyházán és a környező településeken nem csak az ablakokat értékesítjük, de be is szereljük azokat! Amennyiben szeretné, hogy szakembereink segítsék a nyílászáró cseréjét, kérjük keressenek bennünket bizalommal!

Szolnok


Szolnoki elérhetőség

CímSzolnok

Mobil30/998-1632

E-mailinfo@pallasz.hu

MŰANYAG ABLAK SZOLNOK

JÓ ÁRON, MINŐSÉGI MŰANYAG ABLAK SZOLNOKON |  

Szaküzletünk nincs a városba, de hetente történik fuvarszervezés a megyeszékhelyre. A minőségi Kömmerling műanyag ablakok közül a Futur 70 és az MD88-as profilt ajánljuk szíves figyelmébe. A valódi német alapanyagból rendelkező fehér műanyag nyílászárókat akár 11 munkanapon belül is legyártjuk.

PANEL ABLAKCSERE SZOLNOKON

PANEL MŰANYAG ABLAK SZOLNOK |  

A panelben lakók is örülhetnek Szolnokon, mert kiváló minőség mellett nagyon kedvező áron kínáljuk termékeinket! A 70 mm beépítési mélységgel rendelkező ablakokat kétrétegű vagy háromrétegű üveggel, talán verhetetlen áron vásárolhatja meg a Pallasz Enteriőrtől. Panel ablakcsere beépítéssel is megoldható vagy igény esetén ajánlani is tudunk beépítő szakembert Szolnokon! Tisztelettel várjuk megkeresésüket!

MŰANYAG ABLAK AKCIÓ SZOLNOK

JÓ ÁRON VAGY AKCIÓBAN VÁSÁROLNA MŰANYAG ABLAKOT? |  

A kérdés nem költői, mert most válaszolunk is rá. Ön jó áron szeretne egy jó minőségű ablakot vásárolni!

Nem mindegy Önnek, hogy akciósnak hívom az ablakot vagy jó áron kapható ablaknak? Lehet, hogy az egyik kereskedésbe Ön akciósan vásárolna 212 000 Ft-ért ablakot, amit és átadok önnek 187 000 Ft-ért. Én ezt jó áron kapható ablaknak hívom, míg más akciósnak! Ön pedig ablakot vásárolna és nem akciót, ha minden igaz!

 

Vásárlás menete beépítés nélkül

 • Ajánlatkérés vagy telefonos megkeresés

Kérjük, küldje el nyílászáró ajánlatkérését cégünkhöz ide!

 • Az általunk megküldött kedvező árakat tartalmazó ajánlatot követően Ön válasz E-mailben megrendelheti a műanyag ablakot és/vagy bejárati ajtót.
 • A megrendeléskor a teljes vételár 50%-át kell utalásban megfizetni a Pallasz Enteriőr Kft. számlaszámára, a megküldött hivatalos díjbekérő alapján. Az átutalt összegről Ön egy előlegszámlát fog postai úton kapni! A szerződéskötés és előlegfizetés akár személyesen is intézhető Cseke Zsolt nyílászáró szakértővel Budapesten.
 • A termék átvétele előtt pedig a fennmaradó termékár 50%-át kell ismét utalással vagy személyesen megfizetnie, amiről végszámlát állítunk ki!
 • A megrendelt műanyag nyílászáróját ezt követően az Ön által megadott helyszínre fogjuk leszállítani!
 • Garancia/jótállás a törvényben megállapított 5 év.

 

Vásárlás menete beépítéssel

 • Ajánlatkérés vagy telefonos megkeresés

Kérjük, küldje el nyílászáró ajánlatkérését cégünkhöz ide!

 • Az általunk megküldött kedvező árakat tartalmazó ajánlatot követően Ön kérheti a helyszíni felmérést szakembereinktől.
 • A szakemberek által mért felmérési jegyzőkönyv alapján készül el az Ön végleges ajánlata.
 • Ajánlatunk elfogadását követően következik a megrendelés, ahol a termék teljes vételárának 50%-át kell utalásban megfizetni a Pallasz Enteriőr Kft. számlaszámára, a megküldött hivatalos díjbekérő alapján. A szerződéskötés és előlegfizetés akár személyesen is intézhető Cseke Zsolt nyílászáró szakértővel Budapesten.
 • A termék átvétele előtt pedig a fennmaradó termékár 50%-át kell ismét utalással vagy személyesen megfizetnie, amiről végszámlát állítunk ki!
 • A megrendelt műanyag nyílászáróját ezt követően az Ön által megadott helyszínre fogjuk leszállítani!
 • Leszállítást követően pedig előre egyeztetett időpontban, szakembereink a terméket beszerelik. A nyílászáróhoz megrendelt kiegészítőket a beszerelést végző szakemberek viszik magukkal. A beszerelés díját a munka átvételét követően kell a helyszínen megfizetni!
 • Garancia/jótállás a törvényben megállapított 5 év
 • beépítés garancia: 1 év

 

MŰANYAG ABLAK - Budapest

AZ ÖT VAGY A HAT KAMRÁS MŰANYAG ABLAK A JOBB? |  

Műanyag ablak forgalmazásában nagyon sok érdekességgel találja szembe magát a vásárló! A profilok, vasalatok, üvegezések tekintetében olyan fogalmakról hall, amiről nagy valószínűséggel azt sem tudja, hogy mit is jelentenek!

Mindez nem baj, csupán több véleményt és javaslatot hallgasson meg és ez alapján el fogja tudni dönteni, mi a helyes megoldás az Ön ablakcseréjével kapcsolatban! Öt vagy hatkamrás ablak a jobb választás? Nem ez a lényeg, mert fizikában nincs kamra és darab, hanem hőszigetelési érték és mértékegység van csupán!
A lányom amikor ötöst kap, nem kérdezem meg, hogy 10 percet tanult-e rá vagy három napot! Lényeg, hogy tudta vagy sem az anyagot!

ÖT KAMRÁS MŰANYAG ABLAK

80 MM ALATT VÁLASSZA AZ 5 KAMRÁT! |  

Minden panel vagy családi ház alap nyílászárója a minőségi 70 mm-es profilból készült műanyag ablak. Az ablakokat általában 24 mm-es kétrétegű üveggel szerelik és egy minőségi vasalattal. Ilyen a Kömmerling Futur 70-es műanyag ablakprofil is.

Családi házaknál ha fokozni szeretnénk a hőszigetelést, abban az esetben nem nagyobb kamrával rendelkező profilhoz érdemes nyúlni, hanem az üvegezés rétegrendjét érdemes megnövelni. Mindez azt jelenti, hogy szabad a háromrétegű üvegezésben gondolkodni! Panelek esetében, ha nagyon jó minőségű a falazat hőszigetelése, abban az esetben számításba kell ezt a lehetőséget venni!

HAT KAMRÁS MŰANYAG ABLAK

VALÓDI HATKAMRÁRÓL BESZÉLÜNK |  

Azért fontos a valódiságot említeni, mert 80 mm alatt a német szabványban nem létezik hatkamrás profil, csupán olyan hatkamrás ablak, aminek a szigetelőképessége nem jobb a minőségi ötkamrás társaikénál!

Hazánkban a sok lengyel, román, török, kínai profilban megtalálhatók ezek a csoda hatkamrás kivitelek, de csupán műanyagot fog megvásárolni és nem hőszigetelést! Ahol pedig aránytalanul sok a műanyag, ott nagyobb a hibafaktor is!

A valódi hatkamrás ablakok tokjának hőszigetelési értéke (Uf) eléri az 1.0 W/m2K értéket! Üvegezéssel (Ug: 0.5 W/m2K) pedig a passzív értéket! Egyszóval csak azért ne vegyen ál hatkamrás ablakot, mert a szaki vagy a szomszéd ezt mondta! Hallgasson a szakemberre és győződjön meg arról, hogy tényleg valódi hatkamrás ablakokkal találkozik-e az ajánlatkérései során!

MŰANYAG ABLAK AKCIÓ

JÓ ÁRON, JÓ TERMÉKET |  

Mindenki szereti az akciós szót hallani! Viszont, amikor már személyesen beszélgetünk akkor azt mondják, hogy nem akciós ablakot szeretnének venni, hanem a megfelelő ablakot a költségvetésükhöz igazítva. Tehát ezért azt mondom, hogy a megfelelő ablakot fogom az Ön igényeihez alakítani! Mindezt olyan áron, amire akár csettinteni is fog a végén!

PANEL MŰANYAG ABLAKCSERE BUDAPEST

PANEL ABLAK BUDAPESTEN |  

Panelépületekbe az ablakok cseréje folyamatosan történik. A 60-70-es években épült és a kor minőségének megfelelő nyílászárók mára teljesen elöregedtek! Ezeket a nyílászárókat a panelablakok váltják fel! Azért panel ablakok, mert a gyártók alap, de igen minőségi profiljai a családi házak mellett a panelekre lettek szabványosítva a beépítési mélységük miatt!

Panel ablakok méretei igen változatosak, legyen házgyári, orosz vagy dán panelről szó. Mindegyik típusra rendkívül kedvező panel ablakcsere árat fogunk Önnek számolni, amihez kérjen ajánlatot tőlünk!

KENDŐZETLEN VALÓSÁG

Kérjen ajánlatot és egy olyan kiadványt foghat kezében, ami megdöbbentő és "KENDŐZETLEN" valóságot mutat a műanyag ablakok piacáról! Cseke Zsolt több éves szakmai múltjára alapozva szókimondóan és leleplező erővel beszél a jelen műanyag ablakok trükkjeiről. Ajánlatkérésével Öné lesz ez az izgalmas és megdöbbentő kiadvány, melyből sokat fog tanulni!

Kérjük fogadják érdeklődéssel Cseke Zsolt "Kendőzetlenül" c. leleplező írását a műanyag ablakokról. Szókimondó és megdöbbentő írás a műanyag ablakok piacáról! Hiteles és elgondolkodtató!

 

Várjuk hívását: 06 30 998 16 32 !

Kendőzetlenül - Cseke Zsolt

 

"KENDŐZETLEN" ELŐZETES

 

Kendőzetlenül - Cseke Zsolt írása

 

Szeretettel várjuk ajánlatkérését!

 

Igazság, hitelesség, megbízhatóság.

 

Raktáraink pillanatképekben

 

Kömmerling műanyag ablak

Műanyag ablak

Műanyag balak raktár

Műanyag ablak raktárról

Várjuk érdeklődésüket szeretettel!

 

Ez a weboldal sütiket használ!

A kényelmes böngészési élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, illetve a weboldal forgalmunk elemzéséhez. A weboldalunkra vonatkozó sütikezelési feltételeinkkel kapcsolatban a "Részletek" gombra kattintva kaphat bővebb tájékoztatást. Rendben! Részletek